دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پشتیبانی ویتایگر فارسی (https://forum.favtiger.ir) +-- انجمن: ویتایگر فارسی 7.x (https://forum.favtiger.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: توسعه ویتایگر فارسی 7 (https://forum.favtiger.ir/forumdisplay.php?fid=14) +--- موضوع: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا (/showthread.php?tid=121) |
دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - ali2233400 - 22-08-2017 سلام خدمت تمامی دوستان این نسخه را می تونید از طریق لینک زیر دانلود و استفاده کنید و مشکلاتش را از طریق همین تاپیک خبر بدید . RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - armin - 22-08-2017 با سلام و خسته نباشید از مدیران گرامی تیم ویتایگر فارسی مشکلاتی که تا الان خودتون در جریانش هستید رو لطف میکنید بنویسید؟ در واقع دلیل آلفا بودنش چی هست؟ RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - mehran4ever - 27-08-2017 سلام مهندس جان من نصب کردم خیلی خوب بود RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - mehran4ever - 27-08-2017 مهندس اگر به طور پیش فرض موقع نصب این ارورها نشون داده نشن خیلی بهتره Strict Standards: Declaration of Users:aveentity() should be compatible with CRMEntity:aveentity($module, $fileid = '') in /home/hooora/domains/hooran.org/public_html/VT/modules/Users/Users.php on line 1954 Strict Standards: Declaration of Users::uploadAndSaveFile() should be compatible with CRMEntity::uploadAndSaveFile($id, $module, $file_details, $attachmentType = 'Attachment') in /home/hooora/domains/hooran.org/public_html/VT/modules/Users/Users.php on line 1954 Strict Standards: Declaration of Users::insertIntoEntityTable() should be compatible with CRMEntity::insertIntoEntityTable($table_name, $module, $fileid = '') in /home/hooora/domains/hooran.org/public_html/VT/modules/Users/Users.php on line 1954 Strict Standards: Declaration of Users:ave() should be compatible with CRMEntity:ave($module_name, $fileid = '') in /home/hooora/domains/hooran.org/public_html/VT/modules/Users/Users.php on line 1954 Strict Standards: Declaration of Users::get_column_value() should be compatible with CRMEntity::get_column_value($columnname, $fldvalue, $fieldname, $uitype, $datatype = '') in /home/hooora/domains/hooran.org/public_html/VT/modules/Users/Users.php on line 1954 RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - mehran4ever - 27-08-2017 سلام تاریخ شمس نمیاد بالا RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - zargol - 03-09-2017 سلام من قبلا ویتایگر 7 را نصب کردم الان می خوام شمسی بشه ،چون پر اطلاعاته نمی تونم از اول نصب کنم. می شه راهنمایی کنید که باید چه فایل ها یا جدول هایی را تغییر بدم؟ یا می شه ماژول شمسی سازی ویتایگر 7 را منتشر کنید؟ ممنون RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - zargol - 03-09-2017 صفح تقویم شمسی نشده ولی بقیه قسمت ها شمسی شده RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - administrator - 03-09-2017 سلام روی دکمه امروز بر روی تقویم پاپ آپ که کلیک کنید فکر می کنم شمسی بشه. این نسخه تست هست، انشالله در نسخه نهایی این موارد رفع میشه. لطفآ اطلاع بدید سایر ایرادات احتمالی موجود رو. ممنون RE: دانلود رایگان ویتایگر ۷ شمسی نسخه آلفا - zargol - 03-09-2017 (03-09-2017, 08:47 AM)administrator نوشته است: سلامبله این قسمت درسته ،منظورم صفحه تقویم وقتی روی دکمه افزودن وظیفه کلیک می شه date pcker میلادیه فقط ماه ترجمه می شه. |