اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پشتیبانی ویتایگر فارسی (https://forum.favtiger.ir) +-- انجمن: ویتایگر فارسی 7.x (https://forum.favtiger.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- انجمن: نصب، راه اندازی و ارتقاء ویتایگر فارسی 7 (https://forum.favtiger.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- موضوع: اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها (/showthread.php?tid=240) |
اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها - husram - 22-03-2021 درود بر شما، من نسخهی ۷.۱.۲ رو مطابق با ویدئوی راهنما روی یک هاست لینوکس نصب کردم. علیالظاهر مشکلی نیست و سامانه کار میکنه اما هنگامی که در بخش سرنخها و یا مخاطبین برای یک Contact یا Lead میخوام یک یادداشت، رویداد یا وظیفه اضافه کنم پیغام تائید میده اما عملا موارد رو اعمال نمیکنه و در سوابق هم نشون نمیده... ممکنه راهنمایی بفرمائید مشکل از کجا میتونه باشه؟ با سپاس. یه مشکل دیگه هم اینه که در هنگام تعریف یک وظیفه و تخصیص به یک مخاطب این خطا مشاهده میشه...
ممنون میشم یه بررسی بفرمائید... array ( 0 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/include/database/PearDatabase.php',
'line' => 365,
'function' => 'checkError',
),
1 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Calendar/Activity.php',
'line' => 752,
'function' => 'pquery',
),
2 =>
array (
'line' => 293,
'function' => 'activity_reminder',
),
3 =>
array (
'line' => 176,
'function' => 'insertIntoReminderTable',
),
4 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/data/CRMEntity.php',
'line' => 129,
'function' => 'save_module',
),
5 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/data/CRMEntity.php',
'line' => 937,
'function' => 'saveentity',
),
6 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Vtiger/models/Module.php',
'line' => 169,
'function' => 'save',
),
7 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Vtiger/models/Record.php',
'line' => 259,
'function' => 'saveRecord',
),
8 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Calendar/models/Record.php',
'line' => 103,
'function' => 'save',
),
9 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Calendar/actions/Save.php',
'line' => 119,
'function' => 'save',
),
10 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/modules/Calendar/actions/Save.php',
'line' => 38,
'function' => 'saveRecord',
),
11 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/includes/main/WebUI.php',
'line' => 216,
'function' => 'process',
),
12 =>
array (
'file' => '/home/farsian/public_html/crm/index.php',
'line' => 22,
'function' => 'process',
),
)
Error in processing vtiger_table vtiger_activity_reminder Query Failed:INSERT INTO vtiger_activity_reminder VALUES (?,?,?,?)::ADODB error Error in processing vtiger_table vtiger_activity_reminder Query Failed:INSERT INTO vtiger_activity_reminder VALUES (?,?,?,?)::->Incorrect integer value: '' for column 'recurringid' at row 1
RE: اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها - administrator - 27-03-2021 سلام مشکل از سمت پیکربندی سرور هست پیش نیازها رعایتنشده. مقدار sql mode باید خالی بشه. پیشنهاد ما اینه برای اطمینان خاطر از کارکرد بهتر، از هاست مورد تایید ما فضا تهیه کنید. RE: اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها - puya.alvan - 14-05-2024 بنده هم همین مشکل رو دارم دسترسی فایل اینفو هم اوکی کردم وللی باز مشکل دارم من نسخهی ۷.۱.۲ رو مطابق با ویدئوی راهنما روی یک هاست لینوکس نصب کردم. علیالظاهر مشکلی نیست و سامانه کار میکنه اما هنگامی که در بخش سرنخها و یا مخاطبین برای یک Contact یا Lead میخوام یک یادداشت، رویداد یا وظیفه اضافه کنم پیغام تائید میده اما عملا موارد رو اعمال نمیکنه و در سوابق هم نشون نمیده.. RE: اختلال در ثبت یادداشت، وظیفه یا رویداد در مخاطبین و سرنخها - administrator - 19-05-2024 سلام گفته شده قبلا که مشکل از پیش نیازها سمت هاست هست شما همه موارد را نم یتونید چک کنید اگه خودتون دسترسی به سرور نداشته باشید یا هاست اشتراکی داشته باشید مدیر سرور هم برای اینکه هاستشو بفروشه میگه داره پیش نیازها را و این شکل میشه که شما گیر می کنید. و بعد فکر میکنید ایراد از نرم افزار هست. هاست از ما تهیه کنید اگر روی هاست فعلیتون مشکل دارید. my.partohost.net |