موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاسها: 3
2 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
با سلام
من کلی مطلب نوشته بودم که متاسفانه با بازگردانی سرور پاک شد.
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و تشکر از راه اندازی این فروم ، ممنون میشوم بفرمایید برای اضافه کردن ماژول فکس اینترنتی(همانند پیامک) باید چکارکنم ، ایا این ماژول ( فکس اینترنتی ) دارد یا باید بنویسم
در واقع میخوام یک ماژول به سیستم اضافه کنم تا از طریق وب سرویس به سرویس های فکس اینترنتی مثل FAX.IR وصل شود و کار فکس مارکتینگ رو انجام بده
ممنونم
موضوعها: 22
اعتبار:
9
سپاسها: 56
118 سپاس گرفتهشده در 105 ارسال
سلام
ممنون و سپاس از اینکه از خدمات این سایت استفاده می کنید.
اولین بار هست توی سایت عوض میشید و این یوزر قبلا نبوده چون سایت هر روز و هر لحظه رصد داره میشه.
در مورد فکس هم در آینده اضافه میشه.
اگر عجله دارید باید خودتون دست به کار بشید و یا از صاحبان وب سایت مورد نظر درخواست کنید ماژول اتصال به ویتایگر را تهیه کنند و در اختیار دیگر دوستان نیز قرار بدید.
شاد باشید
فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاسها: 2
سلام
برای ماژول فکس می تونید از یکی از نرم افزارهایی که وب سرویس دارن مثل gfi fax maker ، الستیکس و ... استفاده و با وب سرویس به ویتایگر متصلش کنید
موضوعها: 4
اعتبار:
0
سپاسها: 3
ممنونم از راهنمایی شما
من سرویس سایت فکس.دات ای ار (میخوام تبلیغ نشه:-) رو میخوام استفاده کنم بدین صورت که یک ماژول بنویسم و در اون از API فکس دات ای بزارم.
مسئله ای که وجود داره اینکه میخوام سناریو کار رو بدونم که به بیراهه نرم .
به نظر شما این ماژول مثل ماژول پیامک باید درست بشه ؟ اگه ساختار همونه و می شه از اون الگو گرفت که خوب حله
نظر شما چیه ؟