موضوعها: 22
اعتبار:
9
سپاسها: 56
118 سپاس گرفتهشده در 105 ارسال
سلام
پورتال مشتریان فقط مخصوص مخاطبین هست نه کاربران
در تنظیمات مخاطبان تیک گزینه کاربر پرتال را باید بزنید تا رمز عبوری که به صورت اتوماتیک توسط سیستم ساخته می شود برای وی ایمیل شود.
در ضمن قبل از زدن تیک کاربر پرتال، مطمئن شوید سرور خروجی را در تنظیمات ویتایگر تنظیم کردید.
برای تنظیم سرور خروجی از ایمیلی از هاست خودتون استفاده کنید.
شاد باشید
فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
من اون رو چک کردم اوکی شد فقط الان یه مشکل بزرگتر دارم اینکه پیغام "نمی تواند به سرور متصل شود. لطفا با مدیر تماس بگیرید." رو بهم میده.
ماژول soap رو نصب کردم تنظیمات config.inc.php و PortalConfig.php رو هم انجام دادم ولی این پیغام رو میده!!
مشکل از کجا هست؟
من نسخه 7.0.1 ویتایگر و نسخه 7 پرتال رو از همین سایت خودتون گرفتم و روی CentOS 7 نصب کرذم.
اعتبار:
9
سلام
ایمیل یوزرنیم و پسورد برای مخاطب ارسال شده؟
آدرس دهی ها را توی مانفیگ ها بررسی کنید درست آدرس ویتایگر و پورتال را داده باشید.
اگر بله اطلاعات ویتایگر را ایمیل کنید چک بشه
فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ
اعتبار:
9
سلام
پس تنظیمات سرور ارسالی(خروجی) درست تنظیم نیست
مخاطب جدید ایجاد کنید تیک گزینه کاربر پورتال را بزنید باید یوزرنیم پسورد بیاد براش
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سلام وقت بخیر شرمنده این جا سوال می پرسم اما من گزینه ارسال مطلب جدید را پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید
اعتبار:
9
سلام
وقت بخیر
ارسال مطلب جدید چیه ؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
می خوام تاپیک جدید باز کنم اما گزینه اون را پیدا نمی کنم