| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبتنام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 1,265
» آخرین عضو: Testdown00
» موضوعات انجمن: 3,910
» ارسالهای انجمن: 4,872
آمار کامل
|
| کاربران آنلاین |
درحالحاضر 259 کاربر آنلاین هستند. » 1 عضو | 256 مهمان Google، Bing، Testdown00
|
|
|
| ماژول فکس |
|
ارسال کننده: neginnoor - 22-09-2016, 01:52 PM - انجمن: ماژول های ویتایگر فارسی 6
- پاسخ (7)
|
 |
با سلام
من کلی مطلب نوشته بودم که متاسفانه با بازگردانی سرور پاک شد.
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما و تشکر از راه اندازی این فروم ، ممنون میشوم بفرمایید برای اضافه کردن ماژول فکس اینترنتی(همانند پیامک) باید چکارکنم ، ایا این ماژول ( فکس اینترنتی ) دارد یا باید بنویسم
در واقع میخوام یک ماژول به سیستم اضافه کنم تا از طریق وب سرویس به سرویس های فکس اینترنتی مثل FAX.IR وصل شود و کار فکس مارکتینگ رو انجام بده
ممنونم
|
|
|
| طریقه اتصال vtiger تحت وب به elastix تحت سرور |
|
ارسال کننده: zozze - 22-09-2016, 11:41 AM - انجمن: تنظیمات و پیکربندی ویتایگر فارسی 6
- پاسخ (3)
|
 |
سلام خسته نباشید، دیروز تاپیکی با همین عنوان ایجاد کردم ولی بعدش سایتتون از دسترس خارج شد و تاپیک ها و پیام خصوصیا و حتی عضویتم حذف شده بود!
سوالم این بود ما یک سرور elastix در شبکه داخلیمون داریم. این vtiger رو هم توی هاست سایتمون نصب کردیم که شما زحمتشو دیروزکشیدین و تنظیماتش رو انجام دادین، موردی که هست میخوام بدونم به چه شکل میشه این دو رو به هم متصل کرد که اگر کسی تماس گرفت در vtiger رکوردش ثبت شه و در elastix اطلاعاتش رو ما ببینیم که از کجاست و... ؟
آموزشی که توضیح دادین در انجمن هر دو سیستم در سرور لوکال بودن و من متوجه نشدم چطور متصل کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
|
|
|
| اتصال vtiger 6.4 به سرور تلفنی Elastix 2.5 |
|
ارسال کننده: raham - 04-09-2016, 09:25 AM - انجمن: ماژول های ویتایگر فارسی 6
- پاسخ (15)
|
 |
(31-08-2016, 10:36 AM)administrator نوشته است: [Only registered and activated users can see links Click here to register]
سلام
این ماژولی که در سایت ویکی ویتایگر هست برای نسخه پولی ویتایگر است و در نسخه رایگان این ماژول ناقص و کاملا سرکاریه و مشکل داره.
تقریبا بالای 200تا سایت مختلف و فیلم آموزشی و... بررسی کردم و انواع نسخه های الستیکس و استریسک کانفیگ کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم.
|
|
|
| اجازه دسترسی برای دیدن فعالیت ها |
|
ارسال کننده: iamsabiloo - 30-08-2016, 11:13 AM - انجمن: ماژول های ویتایگر فارسی 6
- پاسخ (3)
|
 |
با سلام
به صورت پیش فرض کاربر ادمین میتونه فعلیت های کاربرای دیگه رو ببینه ولی زمانی که وارد منوی "تنظیمات" و بعد زیرمنوی "قوانین به اشتراک گذاری" میشم میبینم که "وظیفه" غیر فعال هست؛ به این معنی که نمیشه اجازه دسترسی به کاربرای دیگه برای دیدن فعالیت ها رو داد.
آیا راه حلی برای این موضوع وجود داره؟
|
|
|
|