موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
من امروز تازه ویتایگر و پرتال نصب کردم همه چیز ظاهرا اوکیه فقط موقع لاگین با یوزر ادمین در پورتال مشتریان خطای " [size=undefined]لطفا یک نام کاربری و رمز عبور معتبر وارد کنید. [/size]
" رو به من میده اولا کجا باید یوزر پسورد و اطلاعات کاربری پرتال مشتریان رو وارد کرد همون مدیریت کاربران ؟ و ثانیا چرا لاگین نمیشه سپاس.
موضوعها: 22
اعتبار:
9
سپاسها: 56
118 سپاس گرفتهشده در 105 ارسال
سلام، بخش پرتال مشتریان فقط برای مشتری هست و بخش ادمین نداره
هر کاربری را که خواستین بتونه وارد پرتال بشه در صفحه شخصی اون مخاطب باید تیک گززینه کاربر پرتال را بزنید.
قبل از اون سرویس ایمیل خروجی را باید تنظیم کنید تا پسورد اتوماتیک سیستم برای کاربر مورد نظر ایمیل شود.
فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ
اعتبار:
9
سلام
ابتدا باید تنظیمات سرور خروجی(سرور ارسالی) را انجام بدید
برای اینکه محاطب کاربر پورتال بشه، در هنگام ایجاد مخاطب باید تیک گزینه کاربر پورتال را بزنید، در این صورت رمز عبور تصادفی برای وی ایمیل میشه که با اون می تونه وارد پورتال مشتریان بشه.
فَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ ؛ وَمَن یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاسها: 1
سلام و عرض ادب
منظورتان از تنظیمات سرور خروجی چی هست؟ چه کاری باید انجام دهیم؟
اعتبار:
0
ممنون از راهنمایی شما ، بعد از وارد کردن اطلاعات خواسته شده به پیام خطای زیر را میدهد:
"تست وضعیت ایمیل : امکان ارسال ایمیل به کاربر مدیر وجود ندارد. لطفا آدرس ایمیل یا تنظیمات سرور مدیر را چک کنید."
مشکل چی هست؟
اعتبار:
9
سلام
نمی تونه به سرور ایمیل وصل بشه
لطفا آدرس ایمیل یا تنظیمات سرور مدیر را چک کنید
ویتایگر روی لوکال هست یا سرور؟
اعتبار:
0
روی سرور هست، مشکل از تنظیمات ایمیل هست.